Over ons

Mijn naam is Wilma Verschut, getrouwd met Cor en moeder van 2 volwassen kinderen. Al van jongs af aan vond ik het heerlijk om met van alles en nog wat creatief bezig te zijn. De laatste jaren ben ik vooral veel met sieraden maken bezig geweest maar ook schilderen/tekenen en kaarten maken heb ik altijd erg graag gedaan.

Na enkele jaren vanuit een groot pand, met een groot aanbod, te hebben gewerkt, hebben we in de zomer van 2012 besloten in een kleinere, huiselijkere sfeer verder te gaan werken.

In plaats van een groot aanbod, zijn we ons gaan specialiseren in workshops en cursussen Glasmozaiek.

In onze gezellige glazen serre hebben we nu een leuke workshopruimte waar we tot maximaal 12 personen kwijt kunnen.

Omdat onze Mozaiek in principe gemakkelijk is mee te nemen naar elke gewenste locatie, is het ook nog steeds mogelijk met een grotere groep te gaan Mozaieken, we gaan dan gezamelijk op zoek naar een ruimere locatie. Ik heb daarvoor diverse contacten in Dronten en omgeving.

Papillon Creative is een bedrijf wat nog volop in ontwikkeling is. We willen ons blijven ontwikkelen op ons gebied en proberen dan ook een steeds nieuw assortiment te verzorgen.

Naast onze workshops hebben we een webshop waar bv. leuke zeepcreaties te koop zijn. We zijn bezig om ook ons mozaiek assortiment volledig in de webshop op te nemen.

We zijn U graag van dienst, heeft U vragen of wilt U een workshop boeken, neem gerust vrijblijvend contact met ons op!