Workshops

Hieronder vind u een overzicht van alle workshops die wij op dit moment bieden. Reserveren kan door in het contactformulier aan te geven welke workshop u wil en met hoeveel personen u komt. Wij zorgen voor koffie of thee met wat lekkers bij elke workshop!

Zeepslingers

We gaan aan de slag met heerlijk geurende en prachtig kleurende zeepjes in allerlei vormen en maten, wat een feest!

Tijdens de standaard workshop gaan we in 1 ½ a 2 uur met zeep, kralen, een hanger, lint en koord een geurige zeepslinger /ketting maken die zeer decoratief staat in bv. bad/slaapkamer of op het toilet. Naast dat hij decoratief staat verspreidt hij ook nog eens een heerlijk geur!

Sieraden

De kosten van een standaard workshop bedragen 20,- € incl. materiaal ( 3 - 5 zeepjes, waxkoord, lint, ons speciale zeepketting assortiment hout/acryl kralen en 1 hanger )

Ziet U in onze workshopruimte andere materialen waarmee U zou willen werken in uw creatie dan is dat altijd mogelijk, U betaalt dan alleen de prijs van de gebruikte materialen bij. We hebben een ruime sortering kleine zeepjes in diverse vormen, kleuren en geuren.

Iets langer aan de slag met zeep ?

Tijdens ons zeepslinger "extra" workshop gaan we naast de slinger maken ook eerst zelf zeep smelten, geur naar wens toevoegen en in de door u gekozen vorm uitgieten. U bepaalt zo zelf welke kleur, geur en vorm uw zeepjes krijgen. Na het gieten van de zeep drinken we een kop koffie/thee en zoeken we de materialen uit voor de ketting, waarmee we na het uitharden van de zeep aan de slag gaan. Kosten voor de zeepslinger - extra workshop bedragen 25.00 €

Iets bijzonders maken ??

In onze Zeepworkshop " Vintage "  gieten we in een grote mal (10 cm) een grote zeeproos, hart etc. Daar het drogen langer duurt en de bewerking op zich korter, maken we met allerlei materiaal bv. ook een label. We hebben daartoe allehande gekleurd papier en lint, stempels etc voorhanden.

Deze workshop is momenteel alleen beschikbaar voor kleinere groepen. Kosten workshop zeep vintage zijn 27.50 € p.p.

 

                                             Inloopworkshops

M.I.V 1 januari 2012 geven we geen standaard inloopworkshops meer.

Wilt u op de wachtlijst totdat er een groep te vormen is, laat het ons dan weten ! We starten een workshop of div. avonden/ochtenden/middagen als er 4 aanmeldingen zijn.

Op de inloop momenten kan er bv. gewerkt worden aan een groter werkstuk...maar ook eenmalig kennis maken met de hobby glasmozaiek is mogelijk.

Heeft U speciale wensen, voor bv. een vriendinnengroep of andere voorwerpen, eigen meegebrachte stukken etc. neem gerust vrijblijvend contact met ons op !Glas mozaiek

Bij Papillon Creative hebben we een mooie collectie glasmozaiek steentjes om van alles mee te decoreren. Er zijn diverse mogelijkheden van korte tot langere workshops.

Heeft U vragen of speciale wensen vraag het ons gerust ! Wij proberen ten alle tijden om te kijken of we het voor U kunnen realiseren.

We hopen U via deze website een idee te kunnen geven van onze mogelijkheden. Uiteraard is er meer mogelijk.

We hebben inmiddels een mooie collectie mozaiek opgebouwd, met voor elk wat wils, van matte zachte kermaiek kleurtjes tot heel veel bling bling.

Glas laat zich snijden/knippen wat heel veel leuke mogelijkheden geeft. Het is vorstbesteding, wat ook het buiten plaatsen van werkstukken mogelijk maakt.

Voorbeelden van workshops :

Windlicht of glazen fles decoreren , 1 dagdeel ( ochtend, middag, avond ca. 2 a 3 uur ) 20.00 € ( windlicht ) 22.50 € ( fles)

 

3 stenen onderzetters decoreren , 1 dagdeel, 20.00 €

Spiegel of  dienblad vanaf 1 dagdeel, vanaf 20,- €  tot 35,- €, afhankelijk van de grootte en het te verwerken motief meer of minder werk. 

Dienblaadje keramiek ( of naar wens met andere stenen) 25,- €

Ronde schaal, 2 dagdelen ( of hele dag)  27.50 €,

afhankelijk van het patroon kan hij evt. in een korte workshop ( 1 dagdeel ), men maakt dan alleen de cirkelmotieven, alle andere motieven zijn te bewerkelijk qua knipwerk.

    

Staande glazen lamp, 35,- €

 

Diverse maten dienbladen en MDF figuren, diverse prijzen.

 

Mozaiekworkshops zijn mogelijk bij ons in het atelier maar ook op iedere andere gewenste locatie.